Mit barndomshjem i Hellerup

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Hans Jørgen Bang, d. 14-04-2021

Hej, Jeg har lige ved et tilfælde set og læst på en del af din hjemmeside, imponerende, sikke et overskud.
Jeg er selv af Bang'erne fra Vestfyn, men vore slægter deler sig allerede efter din Bang ane nr. 1728 Jørgen Jensen Bang, f. omkr. 1593, d. 14/4 1666. Han fik 2 sønner Jørgen Jørgensen Bang, som er din gren og Anders Jørgensen Bang f. efter 1630 og d. efter 1688, som så er min gren.
Min gren er desværre af I.W.Hanssen blevet fejl/mangelfuldt beskrevet ved børneflokken efter Christian Clausen Bang f.30/12 1774. Der er beskrevet 13 børn, men der var 14 iflg. kirkebogen for Holevad. Der er desværre 3 fejl i beskrivelsen: i.5. Christian Christiansen Bang f. 1816 er en pige Christiane Christiansdtr. Bang. Så mangler i. 5a. Peder Christiansen Bang f. 1818. i. 6. er beskrevet som: Hans Christiansen Bang f. 1820, men det er min slægtsgren Maren Christiansdtr. Bang. Hun bliver gift med væversøn Hans Hansen af Aborg Mark, men deres børn kommer til at hedde Hansen Bang. Lidt af en tilsnigelse.
Nu vi taler om fejlskrivninger, så blev jeg opmærksom på et par: I slægtslinien Bang, generation 4 er ane 12 Carl August Borriesnævnt som født på sin bryllupsdag og i tekstafsnittet om Jørgen Jørgensen Bang, er han nævnt som Jørgen Jensen Bang. Hvis vi ikke laver nogen fejl, så er der ikke noget til vore efterkommere at granske :-)

Skrevet af Preben Pedersen, d. 29-01-2021

Hej har lige været inde og se din flotte hjemmeside.
Grunden til at jeg endte her er den at jeg som frivillig ved Lokalhistorisk Arkiv i Lejre Kommune var igang med research vedr.
Anders Jensen Leire, far til Julius August Jensen. Opdagede så at Bent Helvang var en af mange efterkommere. Så Bent første gang i 1971-72 da han spillede trommer i et band der kaldte sig Stoned People, de skiftede senere navn til Bacon. Ved også at han lagde musikken på hylden og fik job hos Eugen Tajmer Booking, og senere startede sit eget Booking Bureau.
Sjovt at tænke på at I har aner i Gl. lejre.
Mvh. Preben Pedersen

Skrevet af Kirsten, d. 02-08-2020

Hej jeg forsøgte at købe den tavle du omtalte at man kunne købe i Viborg- Det kan man ikke mere, skrev de-så den er nok udgået-desværre.
Min hjemmeside handler mest om hunde, men jeg er begyndt at komme lidt Ane efterlysning på- der kommer nok mere hen af vejen. Min slægtshistorie skriver jeg på min PC på et program jeg har liggende der, så kan jeg hele tiden rette og tilpasse den.Men det kunne være sjovt med sådan en anetavle som du har lavetDet er en meget fin hjemmeside du har lavet, du burde overveje at udgive den i bogform.

E-mail:

Hjemmeside:

Skrevet af Michael, d. 22-04-2020

Faldt lige over din hjemmeside hvor jeg nyttig information vedr. Weldingh og Markwardt. Godt skrevet, tak for det. Jeg poster mit stamtrae paa ancestry.com. Har egentlig ikke saa meget tid til at skrive men her i 'corona-tiden' faar jeg skrevet en del. Har gang i 3-4 stor familier - og jeg er faktisk tilbage i romertiden hvilket jo er lidt usaedvanglig.
Endnu en gang tak for dit materiale.

Skrevet af Michael, d. 11-02-2020

Hej Faldt lige over din side som ellers er interessant, men det er ikke menge fester du holder.... :-)

Skrevet af Mette Halvgren, d. 26-09-2019

Dejlig hjemmeside om minder, ville ønske jeg selv havde evnen til at lave en, det er sådan en man ville kigge tilbage på om 10 år og være stolt over, en samling af fantastiske og nok også mindre fantastiske minder, flot lavet!

Skrevet af Jytte Jensen, d. 10-09-2019

Godt nok noget af et barndomshjem du voksede op i, virkelig flot hus, boede ikke langt derfra da jeg var barn, var helt misundelig på de "rige" i de huse.

Skrevet af Pia Litta Funk Pedersen, d. 27-08-2019

Jeg fandt din slægtsforskning på nettet idag, da jeg selv er igang med at finde mine aner i Sønderjylland, det interessante var at vi deler aner, da Jeppe Pedersen Burkal fra Westerlinnet i 1771 er mine aner igennem min oldefar (Anders Ludvig Andersen) på min farmors side.
Ved du hvor navnet Buurkall ell. Heisselberg stammer fra?

Skrevet af Kirsten Mathiasen, f. Larsen, d. 24-11-2018

Mange tak for et par timers dybt koncentreret læsning om slægten Bang. Selv sidder jeg ude i 13. led af Rådmand i Assens, Jørgen Bangs efterkommere.
Min far er det sidste led i bogen, som blev trykt i 1940, tre år før jeg kom til verden ca. 10-12 km fra Assens.

Skrevet af Hank (Henrik) Bangild, d. 11-10-2018

Howdy, Elisabeth:

Som du kan se af vedhængte, døde Oluf den 24. december, 1522 i Rom - hvor han blev begravet.

Mvh.

Skrevet af Dr. Jörg Seidel, d. 16-07-2018

Ich freue mich diese Seite gefunden zu haben.
Meine Großmutter ist Ira Weinert, ich bin der Sohn von Herbert Seidel.

Skrevet af Elizabeth Visser, d. 09-06-2018

Julius August Jensen was my great grwat grandfather. Hello, cousins!

Skrevet af Erna Schou, d. 03-09-2014

Hej Elisabeth
Det er et fantastisk flot stykke arbejde, du har gjort med slægtstræerne og slægtsforskningen i det hele taget.
Jeg har aldrig mødt en større "tidsrøver" end slægtsforskning. ;-)
Vi har dog ikke fælles aner...
Jeg vil rigtig gerne bede om en kopi af dine fotoes, da jeg også tumler med tanker om, at få min slægt "puttet" i glas og ramme...

Skrevet af Rannveig Sigurdardottir , d. 17-08-2013

HENDRICH WELDINGH PÅ EDELGAVE var
Min tip 6 oldefar.